Uçak Kurye

ucak kurye

Uçak Kurye ihtiyaçlarınız için 7/24 kesintisiz olarak alanında uzman ve işinde profesyonel kurye ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Günümüzde kargo süreçleri sadece karayolu, denizyolu ya da tren yolu ile değil, hava yolu ile de başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Yapılan kargo operasyonlarına bakıldığı zaman; kargo operasyon çeşitleri arasında birçok farklı alternatifin olduğu, bu alternatiflerin her birinin de farklı pozitif yönleri olduğu görünmektedir.

Örnek vermek gerekirse; denizyolu üzerinden birçok farklı devasa kargo aynı anda taşınırken, uçak kargo yönteminde çok daha düşük ağırlığa sahip ürünler deniz yoluna göre çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Sizler de günümüz kargo seçenekleri arasında, hangi yöntemin size uygun olduğunu düşünüyorsanız o yöntemi seçerek kargolarınızı gönderebilir ve sürece dahil olabilirsiniz.

MBM Avrupa Kurye firması olarak bizler uçak kargo süreçlerinizde, göndermek istediğiniz ürünlerin ilgili uçak kargo sürecinde kullanılacak uçağa yetişmesi aşamasında sizlere hizmet vermekteyiz. Uçakların saatlerinin kısıtlı olması, her zaman uçuşun olmuyor olması gibi dezavantajlardan dolayı karayolu üzerinde araba ile ürünleri uçak kargoya teslim etmek çok mümkün olmamaktadır. Bu nedenle yapacağınız işlemlerde, mutlaka hızından tüm müşterilerinin söz ettiği kurye firmamızı tercih ederek ürünlerinizin ilgili uçağa yetişmesini sağlayabilirsiniz.

Uçak kargoya verilmesi için hazırlamış olduğunuz paketlerinizi, bizlerden istediğiniz uçak kurye hizmeti sayesinde; göndermek istediğiniz tarifeye uygun uçağa yetiştirebilir ve herhangi bir sorun olmadan işlemleri sağlayabilirsiniz. Alanında uzman, birbirinden kaliteli motorlar ile hizmet veren personellerimiz sizlere her türlü kurye hizmetinde olduğu gibi bu kurye hizmetinde de başarılı bir şekilde hizmet vermiş olacaktır.

Firmadan firmaya göre değişkenlik gösteriyor olsa da, uçak kargo ile bir takım hayvanlar taşınabilmektedir. Bu hayvanlar arasında; tavşan, kuş ve türevi gibi canlı hayvanlar bulunmaktadır. Kabul edilmeyen hayvanlar arasında ise; deney ya da laboratuvar hayvanları, ölü hayvanlar, hamile olan hayvanlar, 10 haftadan daha küçük yavru kedi ya da köpekler, anne sütünden kesilmemiş yavru kedi ya da köpekler ile emzirmekte olan anneler, bulaşıcı bir hastalığa sahip olan canlı hayvanlar kargo bölümüne kabul edilmemektedir.

Canlı hayvan kargosu ve kuryesi ile ilgili olarak tüm yazılı ve sözlü süreç, paketleme, etiketleme ya da dokümantasyon süreçlerinde IATA kuralları geçerli olmaktadır. Uçak kargo ile göndereceğiniz canlı hayvan dostlarınız için MBM Avrupa Kurye firmamızdan bilgi alabilir ve gerekli yönlendirmeler sayesinde işlemleri sağlayabilirsiniz.

Uçak Kurye İle Neler Gönderilebilir?

Uçak kurye hizmetimiz, mevcut gönderilecek ürünün sizin adresinizden uçağa kadar olan bölümde yapılacak operasyonu tarif etmektedir. Bu süre içerisinde uçak kargo ile gönderilebilecek maddeleri de bilmeniz gerekmektedir. Uçak kargo operasyon süreçleri ile ilgili olarak; tekstil ürünleri, gıda ürünleri, metal ürünler, tıbbi ürünler, evraklar, dosyalar, elektronik eşyalar, özel eşyalar ve herhangi bir zararı bulunmayan kimyasal maddeler kargo sürecine dahil edilebilmektedir.

Uçak kurye içerisinde yukarıda yer alan birçok ürün başarılı bir şekilde gönderiliyor olsa da, bir takım ürünlerin gönderimi uygun olmamaktadır.  Bu ürünler arasında başlıca herhangi bir tehlikeye sahip olan kimyasal maddeler, 10 haftalık kedi ya da köpekler yer almaktadır.

Uçak kurye hizmetimizde bizlere verdiğiniz ürünler, firmamız tarafından sizlere aktarılan süre içerisinde ivedi bir şekilde uçak kargoya teslim edilmektedir. Ancak uçak kargonun teslim süresi birçok farklı kritere göre değişkenlik göstermektedir. Genel olarak yapılan uçak kargo operasyonları süreçlerinde; teslimat süresi 1 gün ile 2 gün arasında değişkenlik göstermektedir.

MBM Avrupa Kurye firması olarak, uçak kurye hizmetlerini uçak kargoların açık olduğu zaman dilimlerinde başarılı ve hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Uçak kargo çalışma saatleri ise; hafta içi sabah 08:30 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Yine uçak kargo firmaları hafta sonu sadece Cumartesi günü hizmet vermekte ve hizmet saati olarak 08:30 ile 13:00 arasında hizmet vermektedir. MBM Avrupa Kurye firması olarak bu zaman aralıklarında yapacağınız her türlü hizmet taleplerinde, sizlere başarılı ve sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz. Ürünlerinizi mevcut adresinizden alıp, hedef adrese başarılı bir şekilde ulaştırmaktayız.

Öncelikli olarak, almak istediğiniz hizmet talebini firmamıza iletmeniz gerekmektedir. Hizmet talebinizi ilettikten sonra ise, firmamız personelleri hızlı bir şekilde aksiyon almakta ve sizlere bilgiyi aktarmaktadır. Mevcut ekiplerimizden size en yakın olan ekip, adresinize gelmekte ve paketinizi sizden almaktadır. Tarafınızdan paket alındıktan sonra, hazırlamış olduğunuz paket, kargo uçaklarına yetiştirilmekte ve teslim edilmektedir. Uçağa teslim edilen ürünler ile ilgili tarafınıza detaylı olarak bilgi sunumu da yapılmış olacaktır.

uçak kurye iletişim

Phone icon
Müşteri Hizmetleri
MBM KURYE
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim